Αρχική Σελίδα

Jinan Dwin Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Dwin Jinan, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχει στην έρευνα, την κατασκευή και την πώληση των μηχανών λέιζερ, τη χάραξη λέιζερ και την τέμνουσα μηχανή, το λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή, CNC τους δρομολογητές και τα σχετικά προϊόντα διαφημίσεων. Το Dwin έχει κερδίσει τις πιστοποιήσεις CE, FDA και του ISO. Η επιχείρησή μας έχει παραγάγει επιτυχώς τη σειρά DW προϊόντων που απολαμβάνουν μια καλή φήμη. Η άριστη ποιότητα και η γρήγορη υπηρεσία καθιστούν τα προϊόντα μας εξαπλωμένα στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία.
 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Οι μηχανές Dwin χρησιμοποιούνται ευρέως στην κοπή ενδυμάτων, την τέχνη, το λαστιχένιο πιάτο, την εκτύπωση συσκευασίας, την κοπή δέρματος, το σημάδι χαρακτηρίζοντας, τα ξύλινα έπιπλα, την κατασκευή, τη διακόσμηση, τη χάραξη πετρών και την παραγωγή φορμών. CNC Dwin οι μηχανές έχουν βελτιώσει πολύ την αποτελεσματικότητα των σχετικών βιομηχανιών και την ποιότητα των σχετικών προϊόντων. Το Dwin ακολουθεί συνεχώς τη φιλοσοφία της «τεχνικής καινοτομίας, η συνεργασία και όλες κερδίζουν», μαζί με σας για το λαμπρό μέλλον. Αναμένουμε με ενδιαφέρον ειλικρινά τη συνεχείς οδηγία και την υποστήριξη από τους πελάτες μας.

Jinan Dwin Technology Co., Ltd Jinan Dwin Technology Co., Ltd Jinan Dwin Technology Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : DW

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >1000000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jinan Dwin Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jinan Dwin Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jinan Dwin Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jinan Dwin Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jinan Dwin Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις